Ochutnávka č. 2

Zbývá týden do otevření a my makáme na 200%.

 

Někdo uklízí, Aleš vaří a všichni ochutnávají jeho dobroty. Uvařil nám několik jídel, abychom mohli okusit co dobrého u nás budete moci ochutnat.
Předkrm byl Rozpečený kozí sýr s plátky medové řepy, dressing z vlašských ořechů a čerstvá rukola.
Hlavních chodů bylo více a všechny výborné. Filátko ze pstruha s česnekovým máslem, mačkané brambory s koprem a rajčatová salsa,
Hovězí žebro pomalu pečené v BBQ marinádě se strouhaným křenem a čerstvou zeleninou,
Hovězí burger s modrým sýrem a pečenou slaninou, plátky rajčat, čerstvý salát, naše hranolky,
Vepřový steak z kýty marinovaný ve víně a šalvěji, podávaný s jablečným chutney a gratinovaným bramborem.
Dezert byl domácí New York Cheesecake s čerstvým ovocem a malinovým Coulis, který byl skvělou tečkou na konec celé ochutnávky.

Někdo uklízí, Aleš vaří a všichni ochutnávají jeho dobroty. Uvařil nám několik jídel, abychom mohli okusit co dobrého u nás budete moci ochutnat.


Předkrm byl Rozpečený kozí sýr s plátky medové řepy, dressing z vlašských ořechů a čerstvá rukola.


Hlavních chodů bylo více a všechny výborné.

Filátko ze pstruha s česnekovým máslem, mačkané brambory s koprem a rajčatová salsa,

Hovězí žebro pomalu pečené v BBQ marinádě se strouhaným křenem a čerstvou zeleninou,

Hovězí burger s modrým sýrem a pečenou slaninou, plátky rajčat, čerstvý salát, naše hranolky,

Vepřový steak z kýty marinovaný ve víně a šalvěji, podávaný s jablečným chutney a gratinovaným bramborem.


Dezert byl domácí New York Cheesecake s čerstvým ovocem a malinovým Coulis, který byl skvělou tečkou na konec celé ochutnávky :)